Zonnebrillen

Het team van Tower Optics in Eindhoven compleet met zonnebrilEen goede zonnebril is van zeer groot belang. Op het strand wil je natuurlijk ook opvallen. En hier kan een trendy zonnebril voor een deel aan bijdragen. Daarnaast wil je ook fatsoenlijk je fashion glossy’s en ander leesvoer kunnen doornemen en heerlijk met je voetjes in het water kunnen spartelen. En zonder dat meteen de tranen in je ogen springen als het even kan. Niets is vervelender voor je ogen dan de schittering van de zon. Je krijgt er niet alleen vermoeide en geïrriteerde ogen van, maar hebt ook nog eens extra kans op rimpels. Schaf daarom een zonnebril met polariserende glazen aan en merk het verschil.

Ook voor wintersportliefhebbers onder ons is een goede zonnebril belangrijk. De schadelijke UV-straling is op de berg namelijk vier maal (!) sterker dan in het dal. En dit kan sneeuwblindheid tot gevolg hebben. Zelfs in de schaduw is de zon ontzettend fel en worden we blootgesteld aan gevaarlijke UV-straling. Draag daarom altijd een zonnebril met 100% UV-bescherming.

 

Trends 2020

Ronde vormen:

Tijdens de hippietijd in de jaren '70 waren ronde brillen zeer geliefd. Dit jaar zien we de ronde bril in vele uitvoeringen terug. Van retro tot sportief tot chique. Vele brillen zijn uitgevoerd in metaal; soms in combinatie met een gekleurd kunststof binnenrandje of met een dubbele neusbrug! De musthave voor zomer 2020.

The fashionista:

Parijse vrouwen staan bekend om hun chique-elegante nonchalance en ongekende allure. Deze stijl zien we dit jaar duidelijk terug in de dameszonnebrillen.Dit seizoen worden de trends van de catwalk doorgetrokken naar de accessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het tweed van Chanel welke onmiskenbaar is in deze collectie,dit jaar zelfs weer terug met een klassieker met een parel. Maar ook is Chanel één van de eerste merken welke weer terugkomt met een bredere veer met daarop duidelijk herkenbaar het logo!

Dubbele neusbrug:

Een ongekende klassieker bij de zonnebrillen blijft de pilotenbril.Deze trend zien we dit jaar in ongekende innovatieve vormen en designs.

 

Onze merken:

  • Chanel
  • Gucci (NIEUW !!)
  • 1921
  • Ray-Ban
  • Etnia Barcelona
  • Serengeti
  • Oakley (grootste assortiment in Eindhoven!!)

 

  • Voor de Kids : Ray-Ban & Vingino

Afdrukken E-mailadres